Pressemeddelelse

DGI Huset Vordingborg skal have ny direktør

Betina Møgeltoft, som har været direktør for DGI Huset Vordingborg siden dets opstart i 2015, stopper.

Formand Uffe Nielsen udtaler: ”Betina er desværre ramt af alvorlig sygdom, og da det ikke er til at sige, hvornår hun kan vende tilbage, har jeg indgået en gensidig fratrædelsesaftale med hende. Betina har leveret en kæmpe indsats for DGI Huset Vordingborg, og jeg håber, at hun hurtigt bliver frisk igen.

Desværre står vi over for store opgaver, hvor bl.a. åbningen af Vandhuset skal planlægges. Derfor har vi behov for at kunne have en ledelse på plads og for at kunne se fremad på de muligheder for DGI Huset, som åbningen af Vandhuset og Motionscentret m.v. giver os.”

Stillingen som direktør for DGI Huset Vordingborg vil blive slået op hurtigst muligt og med en forventning om, at der er ansat en ny direktør inden årsskiftet.

Betina Møgeltoft siger: ”Jeg har været glad for at have stået i spidsen for DGI Huset på dets jomfrurejse. Jeg er stolt over, hvor langt huset er kommet, men jeg er samtidig selvfølgelig ærgerlig over ikke at få mulighed for at arrangere et brag af en åbning af det nye Vandhus.”

I perioden indtil der er ansat en ny direktør er der indgået en aftale mellem DGI Huset og Vordingborg Kommune om, at Kultur- og Fritidschef Jesper Kjærulff indgår som midlertidig leder for DGI Huset. Formand Uffe Nielsen siger: ”Jeg er glad for, at kommunen og Jesper på denne måde stiller sig til rådighed i en svær situation. Jeg er tryg ved, at Jesper med sin erfaring og kendskab til fritidsområdet og til foreningerne kan lede os sikkert igennem, indtil der er fundet en ny direktør”.

For uddybende kommentarer:

Formand for DGI Huset Vordingborgs bestyrelse Uffe Nielsen, mobil: 30545005