Vandhuset er klar til efterårsferien

Efter at have været ramt af flere forsinkelser, er Vordingborg Kommunes nye Vandhus klar til indvielse i forbindelse med efterårsferien. Og der lægges op til en aktiv og vandrig efterårsferie for hele familienEfter flere forsinkelser så er der nu lagt op til, at Vordingborg kommunes nye vandhus slår dørene op om mindre end to måneder.Uenigheder med en underentreprenør gjorde, at hovedentreprenøren på Vandhuset Morten C. Henriksen måtte finde en ny underleverandør, som skulle afhjælpe de fejl og mangler, der var konstateret i forhold til vandbehandling og gulvbelægning. Inden udbedringerne kunne foretages skulle der foretages syn og skøn, men efter at arbejdet kom i gang, så er det lagte tidsskema blevet fulgt meget præcist.
”Derfor er der nu lagt op til, at vi kan slå dørene op til Vandhuset i forbindelse med efterårsferien, og vi glæder os til at byde alle indenfor,” siger borgmester Mikael Smed.
Han roser det gode samarbejdsklima der har været og er mellem entreprenør Morten C Henriksen og Vordingborg Kommune.
Der planlægges nu med en aktiv efterårsferie med tilbud  for hele familien. Det endelige program er endnu ikke helt på plads, men vil blive offentliggjort i løbet af en måned.
De mange udskydelser af åbningen af Vandhuset har ærgret borgmesteren, men han ser fremad.
”Vandhuset har været ramt af nogle forsinkelser, som ikke kunne forudses, og samtidig har vi hele tiden stået fast på, at vi ikke ville tage det i brug før end alt var i orden og vandkvaliteten kunne godkendes. Men nu er det tid at se fremad og glæde os. Vandhuset er en stor men også en god investering. Jeg er sikker på, at det vil blive et trækplaster både for vores egne borgere men også for borgere fra omkringliggende kommuner. Og så bliver det jo et kæmpe løft for hele DGI Huset Vordingborg,” siger Mikael Smed.

For uddybende information kontakt venligst:
Borgmester Mikael Smed, mobil: 22 78 34 55
Kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune, mobil: 21 64 40 80