Anmeldelse – Cross Gym

 

For en måneds tid siden startede jeg til Cross Gym i DGI Huset Panteren.

 

Det er flere år siden jeg har trænet andet end yoga, og jeg synes der skulle ske noget helt andet. Da jeg længe har fulgt nogle af mine venner der dyrker Cross Fit synes jeg det kunne være interessant. Cross Gym er DGI Huset Panterens version af netop denne træningsform.

 

Cross Gym er hård træning – du glemmer tid og sted når du er i gang, og det er en dejlig mulighed for at sætte hjernen på pause og fokusere på kroppen. Træningen foregår i Koldhal 1 ved siden af DGI Huset så du skal ikke være bange for at blive beskidt og svede. Der er god stemning og alle kan være med da træneren, Lene er god til at støtte, opmuntre og presse dig til det yderste. Du bliver øm bagefter men jeg mærkede lynhurtigt fremskridt, og det er en kæmpe motivation!

 

–  Rebekka