Træning i DGI Huset Vordingborg

Fleksible og alsidige idræts- og motionskoncepter

Træning i DGI Huset Vordingborg

I DGI Huset Vordingborg har du mulighed for at træne, når du kan og vil. Vi tilbyder fleksible og alsidige idræts- og motionskoncepter inden for fitnessholdtræning, hockey, motionsfodbold, bordtennis, badminton, dans, svømning, aqua-gym og meget mere. Tilbuddene kan bookes og betales online.

Du kan vælge at træne selv eller via DGI Husets aktiviteter, eller du kan dyrke din idræt i en forening, der holder til i DGI Huset Vordingborg.

Vores tilbud inden for fitnessholdtræning varetages af kompetente og uddannede instruktører, mens der i de fleksible motionstilbud som bordtennis, hockey mm. ikke er en instruktør til stede. I sætter mål op og på plads igen, så er I klar til at spille.

Kunstgræsbanen er åben hele året rundt, og i de ledige tider kan du invitere venner og kollegaer til en omgang motionsfodbold. I kan booke hele banen, 8 mands bane eller 3 mands bane.

Du booker hold, lokaler, baner mm. i vores online medlems- og bookingsystem, her kan du læse om priser og vilkår for booking.

DGI Huset Vordingborg

Solbakkevej 42-56
4760 Vordingborg
Telefon 23 45 16 62
mail@dgihusetvordingborg.dk
CVR: 36714832

Vandhuset

DGI Huset Vordingborg
Solbakkevej 42-56
4760 Vordingborg
Telefon 23 45 16 62
egon.rasmussen@dgi.dk

DGI Huset Vordingborg – Parat - Plads - Power - Samlingspunktet for kultur, idræt, uddannelse og erhverv i Vordingborg Kommune.

DGI Huset Vordingborg – Parat - Plads - Power!

Samlingspunktet for kultur, idræt, uddannelse og erhverv i Vordingborg Kommune.