Reception og café Gennem DGI Husets hovedindgang kommer man ind i receptionen. Her er borde og stole til fri afbenyttelse inden for husets åbningstider og caféen har som minimum åbent i Vandhusets åbningstider. Her kan man købe kaffe og søde sager samt sandwich og kolde drikke. Det er et ideelt samlingssted fx for løbeklubber eller efter man har dyrket motion i huset. Der er internet frit tilgængeligt og flere aktuelle aviser til læsning.

Reception og café

Glassalen

Glassalen

I den nye del af DGI Husets byggeri er der blevet opført et stort lokale velegnet til kurser, selskaber og foredrag.

Der er god plads og derfor optimale muligheder til den ønskede bordopstilling. Der er også fastmonteret projektor og lydudstyr.

Lokalet er godkendt til max. 80 personer, hvilket der snildt kan sidde fordelt på to langeborde uden det bliver for trængt.

Bøgestrømmen I forbindelse med DGI Husets administration på 1. sal er der et lokale med mindre opstilling af borde og stole. Der er projektor og whiteboardtavle fastmonteret. Det er velegnet til møder for op til 12 personer.

Bøgestrømmen

Grønsund

Grønsund – Den store hal Den store hal er ca. 1.500 m2 med betongulv. 2/3 dele af dette er belagt med trægulv af gummitræ, der kan tages af om nødvendigt. Dette gør den velegnet til koncerter og større events, da trucks og biler kan køre direkte ind i hallen. Den kan mørklægges og egner sig derved også til fremvisninger, foredrag mm. Der er fast lydudstyr tilgængeligt. Desuden kan den opdeles efter ønske med et stort gardin på tværs afhængigt af deltagerantal. Hallen er derudover ideel til boldsport, rulleskøjteløb, parkour, teambuilding og crossgym på den del med betongulv. Den er godkendt til max. 3.000 personer samt en scene på 60 m2.

Præstø Fjord Salen anvendes primært til kampsportsaktiviteter og motionstilbud som gymnastik, fitness og yoga. En stor del af gulvet er dækket af en dojo, som er underlag til kampsport. Underlaget kan tages af om nødvendigt, så rummet kan anvendes til foredrag og træning på trægulv. Salen er godkendt til max. 150 personer.

Præstø Fjord

Hjelm Bugt

Hjelm Bugt Denne holdsal bruges primært til mindre fitnesshold. Der kan opsættes stole og borde til ca. 50 personer. Der er ganske højt til loftet og flere spejle monteret på hjul. Lokalet er godkendt til max. 80 personer

Avnø Fjord Holdsalen bruges primært til fitness- og danseaktiviteter. Den ligger på 1. sal. Der kan opsættes stole og borde til ca. 50 personer. Der er spejle på væggene som kan dækkes til, når salen anvendes til møder og lignende. Lokalet er godkendt til max. 80 personer.

Avnø Fjord

Ulvsund

Ulvsund Denne lille holdsal bruges primært til mindre fitnesshold. Der kan opsættes stole og borde til ca. 50 personer. Der er spejle på væggene som kan dækkes til, når salen anvendes til møder og lignende. Lokalet er godkendt til max. 80 personer

Stege Bugt – Foreningszonen Stege Bugt er foreningernes mødested. Der er installeret køkken med ovn, kogeplader, køleskab og opvaskemaskine. Her kan brugerne lave kaffe og anrette mindre måltider fx. til klubaftener.

Stege Bugt Foreningszonen

Kunstgræsbane

Kunstgræsbane Kunstgræsbanen anvendes af kommunens fodboldklubber på hverdage fra kl. 16.00-22.00 og på fastlagte tidspunkter i weekends. Herudover kan banen bookes af både skoler, erhverv og privat personer. Der er opstreget baner til 11 mands, 8 mands og 5 mands fodbold.

DGI Huset Vordingborg

Solbakkevej 42-56
4760 Vordingborg
Telefon 23 45 16 62
mail@dgihusetvordingborg.dk
CVR: 36714832

Vandhuset

DGI Huset Vordingborg
Solbakkevej 42-56
4760 Vordingborg
Telefon 23 45 16 62
egon.rasmussen@dgi.dk

DGI Huset Vordingborg – Parat - Plads - Power - Samlingspunktet for kultur, idræt, uddannelse og erhverv i Vordingborg Kommune.

DGI Huset Vordingborg – Parat - Plads - Power!

Samlingspunktet for kultur, idræt, uddannelse og erhverv i Vordingborg Kommune.