Vi inviterer alle, der går i 3. til og med 6. klasse, i Vandhuset til AquaDisco! Det vil foregå lørdag den 20. april kl. 16.30 til 18.30.

Lyset i hallen vil blive dæmpet og der kommer fed musik, DJ-lysshow, røgmaskine, stort oppusteligt badedyr og løbebane på vandet.

Prisen pr. person er 60 kr. og inkluderer entré, popcorn, sodavand, snacks, frugt og en slikpose at gå hjem på.

Tilmelding og betaling sker på Mobilepay nummer 60 92 62 til DGI Huset Vordingborg (ja, nummeret er sådan). I kommentarfelt bedes skrives “AquaDisco: Barnets navn”. Tilmelding lukker 17. april.

100 BILLETTER TIL SALG! Der var udsolgt, da det blev afholdt sidste gang i januar.

————————————

Ekstra info:

Alder og billetter: Dette er et arrangement for alle børn og unge, der går i 3. til og med 6. klasse. Der vil være 100 billetter til salg, da flere end dette vil give pladsmangel i bassinerne. Det er først-til-mølle og hvis der bliver få billetter tilbage eller udsolgt kommer det til at stå i Vandhuset og på her på siden. Klippekort og abonnementer kan ikke benyttes som billet, da dette er et særskilt arrangement uden for normal åbningstid.

Betaling og tilmelding: 60 kr. bedes overført på Mobilepay til 60 92 68. Hvis ikke muligt, da kan overføres til Reg nr. 6140 Konto 0004194203. HUSK at skrive ”AquaDisco: Barnets navn” som kommentar! Vi har desværre ikke mulighed for, at sende bekræftelse tilbage. Kan man se betalingen er gået igennem til os, så er man registreret. Prisen er inkl. snacks og sodavand, så penge ikke behøves med.

Adresse og sted: Det afholdes i Vandhuset på Solbakkevej 42.

Indgang på dagen: Adgang til omklædning kl. 16.10 og skal være forladt igen senest kl. 18.50.

Sikkerhed: Der vil være indkaldt ekstra livredder-personale på dagen.

Spørgsmål henvises til Jacob Jensen på 22 46 24 72.

 

Vi håber, at en masse har lyst til at deltage i dette!